Over MecXellent

MecXellent is een nieuwe brandstof met unieke kwaliteiten. Onderzoek en praktijkervaring hebben bewezen dat MecXellent een duurzame en bovendien toekomstbestendige brandstof is, met een scala aan technische voordelen die leiden tot kostenbeheersing en een lagere milieubelasting.

Mecatech Industries BNL

MecXellent is een merk van Mecatech Industries BNL: een oer-Hollands bedrijf met Franse wortels dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft in de ontwikkeling, productie en verkoop van brandstofadditieven, unieke oliën en onderhoudsproducten.

Landelijk verkrijgbaar

MecXellent is een samenwerking van Mécatech Industries met een netwerk van brandstofleveranciers en daarmee landelijk verkrijgbaar. Door ondersteuning van een 15-tal Mécatech dealers met uitgebreide technische achtergrond kan er overal in Nederland snel en accuraat gehandeld worden in geval van brandstofbemonstering en/of advisering.

Trainingen en kennissessies

De ontwikkelingen binnen onze branche gaan snel. Ontzettend snel. Daarom investeren we veel tijd en energie in het up-to-date houden van deze kennis. En daar profiteren onze partners van. Want aan hen dragen wij onze kennis over. Bijvoorbeeld door middel van trainingen en kennissessies.

Ton Pol

Ton Pol

Algemeen directeur

Na mijn opleiding autotechniek (Apeldoorn) ben ik vanaf 1981 werkzaam in het autovak. Ik ben begonnen met motorenrevisie en machinebouw en na diverse omzwervingen terechtgekomen bij een importeur en dealer als after sales manager.

Op dit moment ben ik al 25 jaar werkzaam in de additievenbranche en nog steeds actief als diagnosespecialist.

Snel reageren en doelgerichte oplossingen zoeken is onze specialiteit met name het actief meedenken wordt zeer gewaardeerd door onze klanten.

Huub de Cock

Huub de Cock

Algemeen directeur

Ik heb veel ervaring binnen de auto-, transport- en landbouwindustrie. Al sinds 1985 om precies te zijn. Toen werkte ik in de werkplaats. Die heb ik inmiddels ingeruild voor meerdere belangen in verschillende (branchegerelateerde) ondernemingen, waaronder Mecatech Industries.

De combinatie tussen mens en techniek waarderen we binnen Mecatech Industries allemaal. De manier waarop we ons kunnen verplaatsen in de uitdagingen van de klant, brengt ons verder. En hen ook.

Anton Diender

Anton Diender

Algemeen directeur

Vanaf mijn jeugd kon ik mij geen andere werkomgeving voorstellen als ergens in de techniek. De kennis die ik heb opgedaan als automonteur en daarna als specialist in de additievenbranche vormen een stevige basis voor deze job. Ondanks dat de handen minder vaak smerig zijn, is techniek nog altijd prominent aanwezig in de dagelijkse werkzaamheden.

Korte lijnen in communicatie, no-nonsens, en afspraak is afspraak zijn de fundamenten van zowel de samenwerking met de collega’s binnen Mécatech Industries als met alle externe partners.

Leer ons beter kennen tijdens een kennismakingsgesprek

5 + 3 =

Adres

MecXellent is onderdeel van Mecatech Industries BNL

Tweelingenlaan 4
7324 AM Apeldoorn
info@mecatech-industries.com
+31 (0)55-303 22 50

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doet u via Facebook, Instagram en Linkedin.