Partner worden?

MecXellent is de brandstof van morgen. Het is innovatief, duurzaam, kostenbesparend en buitengewoon betrouwbaar. Wij willen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om hiervan te profiteren. Daarom werken we samen met geselecteerde partners die samen met ons MecXellent voor iedereen beschikbaar maken. Bent u oliehandelaar of verkoopt u brandstoffen en wilt u ook onderdeel zijn van deze toekomst? Dan leest u hier meer over wat een partnership van Mecatech Industries inhoudt en hoe u ook MecXellent kunt verkopen.

Een coöperatie

Mecatech Industries, waar de merken van MecXellent onder vallen, is een coöperatie: een samenwerkingsverband tussen ons en geselecteerde partners. Als u overweegt om ook partner te worden, leggen we uw verzoek altijd voor aan alle partners. Samen met onze hen bespreken we uw verzoek. We vinden het namelijk erg belangrijk dat onze gezamenlijke missie en visie worden gedragen door alle aangesloten partijen.

De voordelen

Als geselcteerde MecXellent-partner geniet u verschillende voordelen. Naast de brandstof van morgen ondersteunen we al onze partners op verschillende manieren. Promotiemateriaal, bijvoorbeeld. Maar ook met trainingen, workshops en kennissessies. We trainen en informeren u en uw personeel, maar ook uw klanten over de voordelen van MecXellent. We zijn een verlengde van uw organisatie en ondersteunen uw verkoopproces.

Vraag hier uw partnership aan

Vul het contactformulier in. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, berichten we u snel over het vervolg. Daarvan houden we u op de hoogte.

Tomorrow is now

7 + 11 =